Over mij

In 1996 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit diergeneeskunde te Gent. In 1998 startte ik mijn eigen praktijk te Steendorp. 

Initieel werkzaam als dierenarts voor paarden en gezelschapsdieren, richtte de praktijk zich in 2008 uitsluitend naar gezelschapsdieren toe. Met meer dan 20 jaar ervaring is dierenarts Elisabeth Soetemans een gevestigde waarde geworden in Temse.

Diergeneeskunde is een vak dat voortdurend evolueert; maandelijkse bijscholing in binnen- en buitenland is dan ook erg belangrijk. In deze praktijk te Temse wordt niet enkel in kennis geïnvesteerd maar ook in de nodige moderne apparatuur.

Raadplegingen zijn enkel op afspraak! Afspraken kunnen enkel telefonisch gemaakt, niet via e-mail of sms. Uw dier wacht niet graag. Honden, konijntjes, cavia’s, hamsters, poezen kunnen behoorlijk gestresseerd geraken als ze tussen andere dieren in een kooitje hun beurt moeten uitzitten.

Ik voorzie de nodige tijd om uw dier goed te onderzoeken. Voor pups en kittens nemen we dan ook extra tijd; de aanschaf van een jong dier brengt veel zorg en vragen met zich mee. Maak zeker een lijstje. Ik begeleid u zo goed mogelijk.

Ook voor huisbezoeken kan u me zeker contacteren.


© Copyright 2023 Dierenarts Soetemans | Privacy Policy | Website by Memento design